bs4Onze schildersdiensten kunnen wij in Ruinen en wijde omtrek inzetten. Wij zijn gespecialiseerd in particulier werk, waarbij de klant centraal staat.
Onze diensten bestaan uit:

  • binnen-en buitenschilderwerk
  • wandafwerking
  • alle soorten beglazingswerk
  • houtrotrenovatie
  • kitwerk
  • spuitwerk
  • kleuradvies

Onze garanties

Als vakkundige schildersbedrijf in Wijk bij Duurstede hebben wij als primair uitgangspunt het leveren professionaliteit en kwaliteit in alle diensten die wij bieden. Deze combinatie garandeert voor ieder van onze opdrachtgevers het beste resultaat met betrekking tot ons schilderwerk. Onze jarenlange ervaring stelt ons bovendien in staat om volledig te voldoen aan de verwachtingen van de klant.
Vanwege het feit dat wijprofessionals zijn, met een groot aantal jaren ervaring, kunnen wij u garanderen dat het werk snel en met blijvend resultaat wordt voldaan. U hebt dus langer profijt van onze schilderswerkzaamheden, en kunt weer snel gebruik maken van uw huis of werkplek. Dit scheelt u geld en zorgen. Want verf dat lang blijft zitten vergt weinig onderhoud. Onze specialisten gebruiken de laatste technieken en de beste verfmaterialen bij het uitvoeren van de werkzaamheden.

Schoon en opgeruimd

Behalve het feit dat uw huis er weer als nieuw uitziet, merkt u niet dat wij geweest zijn. Na afloop zorgen wij namelijk voor een opgeruimde en brandschone oplevering. Ramen, wanden en vloeren worden zorgvuldig gereinigd, en tot slot laten wij de glazenwasser langskomen. Dat hoort bij de finishing touch van Broekmeulen Schilderwerken!

Tevreden?

Wij horen het uiteraard heel erg graag als u blij bent met het resultaat, maar als u dat niet bent horen wij het nog liever! Dan zullen wij er alles aan doen om er voor te zorgen dat u tevreden kunt zijn met het eindresultaat.